SHOW COOKING

III SHOW COOKING

Tal fou l’èxit de les dues primeres edicions que no podíem més que seguir amb aquest esdeveniment, que ja forma part del poble de Muro. En el mateix marc de sempre, el preciós Claustre del Convent, Tomeu Arbona i Andreu Genestra seguiren amb la fórmula de l’èxit de les dues primeres edicions: els millors cuiners de les illes i productes locals de qualitat en un marc incomparable.

II SHOW COOKING

Després de l’èxit de la primera edició, torna el Show Cooking Gori de Muro al Claustre del Convent de Muro. Enguany comptarem amb el bon fer dels reconeguts cuiners Miquel Calent (Restaurant Can calent i Restaurant Cuit Miquel calent), Tomeu Arbona (Fornet de la Soca) i Valerio Latina (Miama Beach Club) que prepararan un bon assortiment de tapes per a tots els presents. No us ho perdeu!

El I Show Cooking Gori de Muro neix de l’il·lusió de muntar un gran esdeveniment gastronòmic al poble amb les nostres galletes. Es convidaren als màxims exponents de la cuina Balear per mostrar i donar a tastar les seves creacions amb galletes Gori als assistents. Així, per unes hores, Santi Taura, Gabriel Perelló i Margalida Andreu convertiren el Claustre del Convent de Muro en el millor restaurant de les illes.